Thursday, November 6, 2008

Survey Versi Melayu

1. Ko rasa2 hari ni ko hepi ka?
= hmm, ok2 lah..hepi juga

2. Jadi apa yg ko tia suka pasal ari ni?
= sa teda cakap yang sa tia suka ni ari pun ;-P

5. Ko pernah piara ikan?
= perna..fighting fish. tapi kasian, matii

6. Apa ba yang ko rasa bikin stress btul skarang nih?
= klas nanti jam 2..malas sa ajar ba tu subjek

7. Bila yang paling last ko cakap sama 1 drpd adi bradi ko?
= tadi pagi

8. Kestau sikit apa barang mahal ko pakai skarang nih?
= hmm.. yang paling mahal sa rasa ni leptop & ipod sa lah

9.Ko rasa2 ko pernah ka, dalam apa cara skalipun la, kna tembirang oleh org yang ko pecaya?
= pernah.. sakit hati sa oh

10.Kalo begadu, ko ka yg cakap sorry dulu?
= tingu keadaan juga, kalu bukan salah sa buat apa sa mo cakap sorry duluan kan

11.Mana ok? Hari ni ka kemarin?
= kemarin

12.Ko kenal sepa2 yang depan dia ko bulih buat budu2 ka?
= ada.. kazen2 sa hahaha

13.Sepa yang paling last ko kasi keciwa?
= tiatau oh. ada ka sepa2 sna yang sa kasi keciwa? cua angkat kaki dlu hahah

14.Mana ko lebi suka, yang lawa mata ka, yang lawa senyuman?
= yang lawa mata :D

15.Bila tu yang ko btul2 rasa mo tumbuk tu urang?
= duuuuuuuuulu. lama suda. tapi nda juga la sa p tumbuk tu urang

16.Ko punya warna mata sama ka ngaa mama bapa ko punya?
= mangkali. sa tia perna kasi banding2

17.Ko suka bagi ceramah sama urg pasal dadah?
= tida brapa. tapi kalu durang yang datang sma sa, minta nasihat.. sa kasi juga la

18.Urg yg plg ko mau skarang ni tau ka ko mau dia?
= yang paling sa mo apa? tergantung soalan ko nii

19.Pil yang ko plg last ambi?
= panadol

20.Ada ko p skola baru2 ni?
= ari2 ba sa p skola..

21. Ko ada kawan baik ka masa skola menengah?
= ada.. tapi skarang tia lagi kawan baik :-(

22.Apa yang ko dengar skang?
= sa dingar lagu2 dari ipod sa

23.Ko tunggu call dari sepa ni?
= ada la tuu

24.Apa prasaan ko skarang?
= sa ngantukkk..

25.Ko teda keja rumah ka nie??
= ada tapi macam sa malas. nanti laa

26.3 fakta tentang org yg paling last mesej ko?
= 1. pintar 2. penyelamat nyawa 3. gila2 sikit

2 comments:

josie said...

lucu betul la survey ni...hahahaha

Pammie said...

hehehe lucu kan kalu in BM LOL!